hu

Hírek, események

A Nyíregyházi Egyetem az egyetemért, az egyetemi polgárok ösztöndíjainak, így különösen a Kárpátaljai egyetemisták lehetőségeinek növeléséért, a szülőföld képzési színvonalának emeléséért az Egyetem Tiszteletbeli Polgára címet adományozta Irodánk vezetőjének, alapítójának.

Büszke vagyok

2022.06.11

Minden elismerés megtisztelő számomra, de az igazi megtiszteltetés az, ha tehetek Barátaimért, Honfitársaimért, Testvéreimért. Az, hogy ezt a munkát felismerik, és a közösségük tagjává avatnak számomra minden címnél többet ér.

Irodánk alapítója sok szervezéssel, és jelentős összeggel támogatta 107 kirgiz menekülő Kijevből történő kimenekítését, segítve a hazajutásukat Budapesten keresztül. Néhány üzletember összefogásával tudtunk buszokat bérelni a 68 felnőtt, (többségében nő), 5 diák, és 34 kiskorú számára.

Irodánk vezetője hosszú évek óta fokozott formában van jelen kiemelt jelentőségű társadalmi eseményeken. Így nagy örömmel tett eleget a hazánkban megrendezésre kerülő nemzetközi eucharisztikus kongresszus egyik kiemelt eseményén a Szt. István Bazilikában Kocsis Fülöp görögkatolikus metropolita meghívásának. Az ünnepi szent liturgián Novák Katalin...

Azokat a családokat várjuk a rendezvényre, akik az adventi elcsendesedés és készülődés jegyében idén megmutatnák gyermekeiknek a magyar hagyományokat életben tartó mesterségeket, az ezekből készíthető tárgyakat. Szeretnénk a gyermekek kezébe számukra új tudást és készségeket adni, melyek erősen kötődnek népi hagyományainkhoz.

Megalakult a Konzervatív Műhely Alapítvány, melynek létrehozója, és kuratóriumának elnöke Ügyvédi Irodánk alapítója.

Ügyvédi Irodánk egészségügyi dolgozókat segítő alapítvány támogatásával vesz részt a járvány elleni védekezésben.